Ünvan : ÖZŞAHİN SUNİ KÖSELE SAN.TİC. A.Ş.
Faaliyet Türü : Üretim, İthalat, İhracaat
Yetkili Kişi : M. Kemal ÖZŞAHİN
Telefon : +90 216 499 92 32 - 466 48 40
Adres : Yukarı Dudullu Organize San. Bölg. 2 Cad. No: 24 Dudullu Ümraniye - İstanbu
E-Posta : info@ozsahin.com
Web : http://www.ozsahin.com

Özşahin Suni Kösele Sanayi ve Ticaret A. Ş. 1945 yılında Sn. Nihat Özşahin tarafından kurulmuştur. Uzun süren teknik çalışmalar sonucunda Neolit Plaka seri üretimine 1960 yılında başlanmıştır. Her geçen yıl artan müşteri talebi, gelişen üretim teknolojileri ve kalite standartları ile fabrikamız bugün 20 000m² kapalı alana ulaşmıştır. Günlük “hamur karıştırma” kapasitemiz 40 000kg dır. Özşahin üretim gamına, Neolit Plakaların yanı sıra Çizmelikler, Light Neolitler, EVA Plakalar da eklenmiş olup 2000 yılından beri, ayakkabı tabanı üretiminde kullanılan termo kauçuk, günlük 30 000kg kapasitesi ile Özşahin Dudullu tesislerinde üretilmektedir.

Üretim faaliyetlerinin yanında kauçuk ve kauçuk endüstrisi yardımcı ürünlerinin ithalat ve ihracatını yapan şirketimiz, yurt içi ve yurt dışından hammadde üreticisi birçok saygın firmanın Türkiye, Ortadoğu ve Bağımsız Devletler Topluluğu temsilciliğini veya distribütörlüğünü yapmaktadır. Özşahin, 30’a yakın yerli ve yabancı firmanın 100’e yakın hammadde çeşidini Dudulu Organize Sanayi Bölgesindeki 14 000m² kapasiteye sahip kapalı ana depolama binasında nizami şartlarda depolamakta ve müşterilerinin hizmetine sunmaktadır.

Özşahin, şirket bünyesinde bulunan 5 adet forklift, 2 adet kamyon, 3 adet kamyonet, 2 minibüs ve 5 adet binek aracı ve dağıtım ağıyla müşterilerinin taleplerine kalitesinden ödün vermeksizin, hızlı ve sorunsuz yanıt verme ilkesini benimsemektedir. Ayrıca kendi araçları ile depolarımıza gelen alıcılar herhangi bir bekleme olmaksızın mallarını alabilmektedir. Depomuzda, mallar itina ile korunup boşaltma ve yükleme işlemleri dikkatle yapıldığından hasarlı yırtık, patlak veya hasarlı malzeme paketleri oluşumu gibi ardiyelerde yaşanan problemlerle karşılaşılmaz ve sorunlu ürünlerin yüklemesi yapılmaz. Ayrıca Dudulu merkez depomuzun dışında, İstanbul Taşdelen, İstanbul Gedikpaşa, İstanbul İkitelli ve İzmir Işıkkent’ teki depo ve irtibat ofislerimizle de siz değerli müşterilerimize hizmet vermekteyiz.

Tüm faaliyetlerimiz, iyileştirme ve geliştirme çabalarımız; misyonumuz “tüm müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini zamanında, ekonomik ve doğru bir biçimde karşılayan ürün ve hizmet sunmak” doğrultusunda sürmektedir.