Ünvan : SEÇİL KAUÇUK SAN. VE TİC. A.Ş
Adres : Tarsus-Adana karayolu 7.km Tarsus/MERSİN
E-Posta : seciltr@seciltr.com
Web : www.seciltr.com

1983 yılında kaliteyi üretmek için çıktığımız mükemmelliğe olan yolculuğumuz da, bugün Türkiye ve Belarus’da kurulu bulunan üretim tesislerimizle 40’ın üzerinde ülkeye, Beyaz Eşya, Otomotiv, Yapı ve Altyapı sektörlerinde ürün ve hizmet üreten, satan küresel bir markayız.

Her geçen gün, teknoloji olanaklarını daha da geliştiren ve en önemli iki şeyin insana ve kaliteye yatırım olduğuna inanan Seçil Kauçuk, birçok ülkede şubesi ve distribütörlükleri bulunan ulusal ve uluslararası geçerlilikte kalite belgeleriyle teknolojik ürünler tasarlayan ve üreten lider bir firma vizyonunda ilerlemektedir.

Sektörün en gelişmiş AR-GE laboratuvarlarından birine sahip olan Seçil Kauçuk Araştırma ve Geliştirme tesisleri, 2017 yılında bakanlıkça onaylanarak AR-GE Merkezi olmuştur.

Seçil markasının kaliteli ürün ve hizmet üreten bir Türk markası olarak, uluslararası arenada ülkemizi temsil etmesi en büyük gurur kaynağımızdır. Bu doğrultuda gelişime ve gelişmeye odaklanarak kalite yolculuğumuza devam ediyoruz. Seçil Kauçuk, bu kapsamda Ford Q1 belgesi, IATF 16949, ISO 9001, ISO 27001, ISO 14001 ve çeşitli ürün belgelerine sahiptir.