Ünvan : GÜÇLÜ POLİMER SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Faaliyet Türü : Kauçuk Hammadde İthalatı ve İhracatı
Yetkili Kişi : Ahmet Can GÜÇLÜ
Adres : Head Office: Damatris Life Sitesi Eyup Sultan Mah. Kızılay Cad. No:73 D:9 Samandıra Sancaktepe Istanbul TURKEY Warehouse: Samandırayolu Sok. No:11 B.Bakkalkoy Maltepe Istanbul TURKEY
E-Posta : info@guclukaucuk.com.tr - export@rubbercompounding.net
Web : www.guclukaucuk.com.tr - www.kaucukhamur.com - www.rubbercompounding.net

Güçlü Polimer Sanayi Ve Ticaret A.Ş., 2007 yılından itibaren ana faaliyet konusu kauçuk hammadde tedariği olarak yılların bilgi ve tecrübesi ile ülke ekonomisine katma değer sağlamaktadır. Ağırlıklı olarak Amerika, İtalya, Almanya, Rusya,Japonya ve Vietnam olmak üzere dünyanın dört bir yanından kauçuk hammadde ithalatı ile uğraşmaktadır. İhracatlarımız arasında Sırbistan,İtalya,Makedonya,Bulgaristan ve İspanya yer almaktadır. En önemli hedeflerimiz arasında ihracatımızı arttırarak evrensel bir Güçlü Kauçuk & Polimer oluşturmak yer almaktadır.

Samandıra`da bulunan 1000 metrekare kapalı ve 2000 metrekare açık alan olmak üzere toplam 3000 metrekarelik merkezimizde müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Kauçuk hammadde tedariği denilince Türkiye`de bulunan öncül kuruluşlar arasında yer almak için her geçen gün çalışanlarımızın da katılımı ile sürdürülebilir ve yenilikçi bir Güçlü Kauçuk & Polimer yaratmak için çalışmaktayız.