Ünvan : SPECTRUM IMPORT EXPORT LİMİTED ŞİRKETİ (CEBELİTARIK - İNGİLTERE) KOCAELİ ŞUBESİ
Faaliyet Türü : Karbon Karası İthalatı ve Karbon Karası Ambalaj İhracatı
Yetkili Kişi : Ali Özkan
Adres : Gaziler Mahallesi, Çuhane Caddesi, Yılmaz Sokak No:16 Köseköy /Kartepe/ Kocaeli
E-Posta : aliozkan@petroblack.com
Web : www.petroblack.com

1998 yılında, Büyük Biritanya’da iş üstlenme (görme), tedarik etme, danışmanlık icra etme ve pazarlama hizmeti amacıyla kurulan “Spectrum Import Export Limited” Şirketi halen Rusya ve Türkiye pazarlarında ihracat ve ithalat faaliyetlerini icra etmektedir. Ticari faaliyetlerinde süreç geliştirme amacıyla, 2001 yılında “Spectrum Import Export Limited” Şirketi Moskova’da (Rusya Federasyonu) temsilcilik açmıştır. Şimdilerde ise “Spectrum Import Export Limited” Şirketi Türk pazarında Rusya’da üretilen karbon siyahının ana tedarikçilerinden biridir. Türkiye’deki ortaklarımız, teknik kauçuk malzeme imalatı ve araba lastiği pazarındaki lider konumda olan şirketleridir. “Spectrum Import Export Limited” Şirketi 2004 yılında İzmit’te geçici depolama hizmeti de sağlayabilecek Gümrük deposuna sahip temsilcilik açmıştır. Buradaki amaç, lojistik konularında daha başarılı çözümler sunabilmek ve ortaklarla olan iş birliğinde kalitenin bir adım önüne geçmektir. “Spectrum Import Export Limited” Şirketi, dış ekonomik faaliyetlerini geliştirecek önemli bir potansiyele sahiptir. Rus ve Türk pazarlarındaki temaslarımız, potansiyel ortaklarımıza yüksek kaliteye ve zengin çeşide sahip Türk ve Rus mallarını tedarik etmemizi sağlamaktadır. Şirket’in temel hizmet ilkesi, güvenilirlik ve yüksek kaliteyi temel alarak ortaklarla işbirliği sayesinde oluşacak karşılıklı fayda üzerinedir. “Spectrum Import Export Limited” Şirketi, ürünlerini yüksek kalitenin garantisi olan Petroblack ve Tatblack , ticari markaları ile etiketlemektedir. Uzun vadeli iş ortaklarımıza ziyadesiyle kıymet veririz ve karşılıklı yeni kârlı iş ortaklıkları için hazırız.