Ünvan : BERAY MAKİNA SAN.TİC.LTD.ŞTİ.
Faaliyet Türü : Kauçuk silindir & merdane kaplama
Yetkili Kişi : Bülent Yalçın
Telefon : 2244110324
Fax : 2244110329
Adres : Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi 207.Sokak No.3 Nilüfer BURSA
E-Posta : beray@beraymakina.com
Web : http://www.beraymakina.com

binasına taşınmıştır.

Beray,ağırlıklı tekstil sektörüne makine,yedek parça imalatı,makine bakım,onarım ve revizyon hizmetleri vermektedir.  Fabrikamızda geniş makine parkuru ile başta tekstil,demir-çelik,kağıt ve oluklu mukavva, ambalaj, otomotiv, petrol, maden, beton-çimento, gıda,tarım ve ağaç-sunta sektörleri olmak üzere bir çok alanda kullanılan silindir ve merdanelerin komple imalatı,bakımı ve özel kauçuk ile kaplama işlerini yapmaktayız.

Beray Makine olarak Tekstil Kalender Makinası başta olmak üzere birçok özel tekstil makinası imalatı yapabilmekteyiz.

Firmamız ayrıca,Elostomer özellikleri yüksek performanslı POLİÜRETAN kaplama hizmetleri de sunmaktadır. Özellikle ağır yük arabalarının ve forklift tekerleklerinin Poliüretan kaplanması ile uzun ve kaliteli ömür sağlamaktayız.

2004 yılından itibaren NOSAB daki fabrikamızda Rotasyon sistemi ile 200-30.000 lt. arası çeşitli amaçlarda kullanılan Polietilen yatay-dikey depo ve tank imalatı yapmaktayız.Başlıca kullanım sektörleri arasında tekstil,her nevi su kimyasal depolama,zirai ilaçlama,zeytincilik,salamura ve fermantasyon sektörlerini sayabiliriz.

Yine Rotasyon döküm sistemi ile gövdeleri tek parça Polietilen’den oluşan Yuvarlak ve Dörtgen Tekstil Kumaş Arabalarının komple imalatı fabrikamızda yapılmaktadır.Çok çeşitli ölçülerde kalıplarımızla beraber ,kendi kalıphanemizde müşterilerimizin özel isteklerine göre Kumaş Arabası imalatı yapabilmekteyiz.

Firmamızda 25 personel olup,müşterilerimizin taleplerine anında cevap ve teknik hizmet sunmak amacıyla teknik ekibimizle beraber, Trakya bölgesi Çerkezköy-Çorlu müşterilerimize daha hızlı destek ve hizmet amacıyla kurulan Lüleburgaz/Kırklareli şubemizle hizmet etmekteyiz.