Ünvan : KRİSTAL KAUÇUK ÜRÜNLERİ PLAS.AMB.SAN.TİC.LTD.ŞTİ.
Faaliyet Türü : İzole Halı / Kauçuk Levha / Flanş Conta
Yetkili Kişi : Murat GÖZ
Telefon : 0216 540 04 85
Fax : 0216 540 04 86
Adres : İst Deri Org. Yan San. Böl. Kropon Sok. YB 33 Parsel Tuzla / İSTANBUL
E-Posta : info@kristalkaucuk.com.tr
Web : www.kristalkaucuk.com.tr

2010 Yılında Çorlu'da kurulan KRİSTAL KAUÇUK 2012 yılında Tuzla Deri Organize Sanayi Bölgesindeki yerine taşınmıştır. Firmamız çağdaş teknolojilere sahip yüksek kapasiteli makina parkıyla dinamik ve yenilikçi kadrosuyla araştırma ve ürün geliştirme odaklı üretim anlayışıyla, “kısıtlı sektörlere standart ürünlerle değil” (inşaat, otomotiv, elektrik, demir-çelik, enerji, telekomünikasyon, yalıtım, gıda vb.) tüm sektörlere hitap edebilecek, ihtiyaçlarına uygun özel ürünlerle çözüm önerileri sunmaktır. Kristal Kauçuk aşağıdaki uzmanlık ihtisas konularında müşterilerinin taleplerine ''İYİ'' ve ''DOĞRU'' ürünle ''ZAMANINDA'' cevap vermektedir. Bu faaliyetleri icra ederken müşterilerimizin, tedarikçilerimizin, çalışanlarımızın, kısaca tüm paydaşların katılımı ve memnuniyeti ön plandadır.