Ünvan : CONTITECH LASTİK SAN. VE TİC. A.Ş.
Faaliyet Türü : Üretici, İhracat, İthalat
Yetkili Kişi : Şirzat Karayel
Adres : Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi N.114 Sokak No:10 16140 Nilüfer / Bursa
E-Posta : mailservice@as.contitech.com.tr
Web : http://www.contitech.com.tr

Türkiye’deki üretimini 1999 yılından bu yana Bursa’daki fabrikasında sürdüren ContiTech Lastik Sanayi ve Ticaret A.Ş. de merkezi Almanya’nın Hannover şehrinde bulunan dünyanın en büyük otomotiv tedarikçilerinden Continental AG çatısı altında yer alan yüzde 100 ContiTech Şirketler Grubuna bağlı bir kuruluş. ContiTech’in ürün verdiği markalar arasında DAF, Mercedes Benz, Volvo, Renault, BPW, SAF ve Trenkamp & Gähle, Hendrickson ve MAN, Ford, Temsa Global, Otokar ve Karsan gibi ticari araç ve aks üreticileri bulunuyor. Yapacağı yatırımlarla hava süspansiyon sistemleri alanında dünya çapında en büyük üretim tesislerinden birine sahip olmaya hazırlanan ContiTech Lastik, ISO İkinci 500’de 267., Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) 2013 sıralamasında ise 331. sırada yer alıyor. Contitech’in müşterilerinden her yıl aldığı başarı ödüllerinin yanı sıra yerel ve ulusal sanayi odaları, dernek ve kuruluşlardan da ödülleri bulunuyor.

ContiTech Lastik, 27 ayrı ülkede bulunan 80’den fazla ContiTech şirketi arasında ContiTech Excellence Award yarışmasında “1000 iş kazasız gün” hedefi ve projesi ile “sosyal sorumluluk” kategorisinde birinci oldu. ContiTech Lastik ayrıca Dünya Gazetesi, Akbank ve DHL işbirliği ile düzenlenen 2012 “İhracatın Yıldızları - İhracat Teşvik Ödülleri”nde “Dış sermayeli ihracat” ödülüne de layık bulundu.

www.contitech.de/youtube