Ünvan : HWASEUNG TR Otomotiv San.Tic.Ltd. Şti.
Faaliyet Türü : Tedarikçi,ithalatçı
Yetkili Kişi : MEHMET TÜRK
Adres : Şevkatiye Mah. Ülker Sok. No:102 Arslanbey Kartepe-Kocaeli / Türkiye
E-Posta : info@hstr-oto.com
Web : www.hstr-oto.com

1978 yılında Dongyang Kimyasalları adı ile kurulan firmamız kısa sürede Hwaseung ailesi olarak dünyanın dört bir yanında lider otomotiv firmalarının tedarikçisi konumuna gelmiş dünyada bu sektörde yedinci sırayı almıştır.

Türkiye'de faaliyete geçen firmamız kendi bünyesinde Hyundai için i10 ve i20 otomobillerinin kapı,cam,bagaj fitilleri ve fren hortumlarının tedariğini yapmaktadır aynı zamanda materyal grubundan sorumlu olan Hindistan’daki kauçuk hamuru üretim fabrikamıza Türkiye’de kendilerini tanıtma ve müşteri bulma yolunda yardım etmektedir.

Hindistan'daki materyal üretim tesislerinde içlerinde NR,SBR,NBR,H-NBR,EPDM,ECO ve TPE gibi 400 çeşit compound üretimi ve 3500 çeşit kauçuk karışım teknolojisi kullanılmaktadır yıllardır pekçok firma ile çalışıp güvenlerini kazanan firmamız ülkemizde de en uygun fiyat ve en iyi kalite felsefiyle hizmet vermeyi hedeflemektedir.