Ünvan : ISIDEM Yalıtım San. ve Tic. A.Ş
Faaliyet Türü : HVAC INDUSTRY
Yetkili Kişi : Murat Erenoğlu
Adres : Deri Organize San.Bölgesi Mah. Vakum Cd. No:22/A 34956 Tuzla/ İstanbul ,Turkey
E-Posta : info@isideminsulation.com
Web : http://www.isideminsulation.com/

ISIDEM; ısıtma, soğutma ve havalandırma sektöründe hizmet vermek üzere 1998 yılında faaliyete geçerek yuvarlak, kare ve dikdörtgen formlu sac hava kanalları üretimine başlamıştır. Kurulduğu günden bu yana sürekli kendini yenileyerek kalitesini, üretim teknolojisini ve kapasitesini geliştiren ISIDEM, sektöründe Türkiye’nin en önemli markalarından biri olmuştur.

ISIDEM, havalandırma sektöründe edindiği bilgi ve tecrübe ile ürün gamına esnek hava kanallarını ekleyerek, 2010 yılında Flexiduct üretimine başlamıştır. Bu alanda en yeni üretim teknolojilerini kullanan ISIDEM, bölgesinde en modern ve en yüksek üretim kapasitesine sahip firmalardan biri haline gelmiştir.

2013 yılında havalandırma ve tesisat sektöründe yalıtım amaçlı kullanılan elastomerik kauçuk köpüğü üretimine başlama kararı alan ISIDEM, Eskişehir Organize Sanayi Bolgesi’ne 60.000 m2 arazi üzerine, 20.000 m2  kapalı alana sahip üretim tesislerini inşa etmiştir. Üretim hatlarında en güncel teknolojileri kullanan ISIDEM, Coolflex (Elastomerik Kauçuk Köpüğü), Flexiduct (Esnek Hava Kanalı) ve Duct Connect (Kanal Birleştirme Parçaları) markalı ürünlerin üretimine Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi’nde devam etmektedir.

Müşteri talep ve beklentilerini zamanında ve çevreci bir yaklaşımla karşılamayı ilke edinen ISIDEM; EN ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistem belgesine sahiptir. Ayrıca ISIDEM ürünleri, ulusal ve uluslararası ürün standartlarına uygun olarak üretilmektedir.

ISIDEM, ‘kaliteli-rekabetçi urun ve hızlı servis için doğru adres’ ilkesiyle çıktığı yola emin adımlarla devam etmektedir.