Ünvan : RESINEX-BMY PLASTİK KİMYA SAN.TİC. A.Ş.
Faaliyet Türü : PLASTİK HAMMADDE
Yetkili Kişi : FERDA SATIR
Adres : AKSE MH. FEVZİ ÇAKMAK CD. NO:130 41420 ÇAYIROVA-KOCAELİ
E-Posta : fsatir@resinexbmy.com
Web : www.resinexbmy.com.tr

RESINEX olarak 3.5 milyon MT‘u aşan satış ve 4.5 milyar Euroluk cirosuyla plastik ve kauçuk sanayisine hizmet sağlayan RAVAGO Group’un bünyesinde yer almaktayız. RESINEX; Belçika’da bulunan merkezi lojistik departman ve deposu yanında sahip olduğu çok sayıdaki yerel satış ofis ve depoları aracılığıyla bütün Avrupa ülkeleri, Türkiye ve eski Sovyet Birliği ülkelerini kapsayan tek polimer tedarikçisidir. RESINEX’in şu anda DOW, Trinseo, DSM, Rhodia, Arkema, Sabic ve diğer birçok üreticiyle Avrupa’da önemli stratejik ortaklıkları bulunmaktadır. Kurumun ayrıca birinci kalite, endüstriyel ve geri dönüşüm mühendislik ve komodite ürünleri ile RAVAGO’nun plastik kampaund üretim faaliyetlerine tam erişimi bulunmaktadır. 2010 yılında 400 çalışanı bulunan RESINEX ; 500 KT polimer satarak 820 milyon euro ciro yapmıştır.