Ünvan : DENİZ KAUÇUK ve AKSESUAR SAN. TİC. LTD. ŞTİ.
Faaliyet Türü : Üretici - İhracatçı
Yetkili Kişi : İlker Cenk GÜLER / Osman GÜLER
Adres : Tuzla Kimya Sanayicileri Organize Sanayi Bölgesi (KOSB), Organik Caddesi No:9 – 34956 Tuzla – İstanbul - TÜRKİYE
E-Posta : deniz@denizkaucuk.com
Web : http://www.denizkaucuk.com

1974 yılında üretime başlayan DENİZ KAUÇUK ve AKSESUAR SANAYİ TİCARET LTD.ŞTİ., ürettiği kauçuk esaslı yedek parça ve aksesuarlar ile, başta otomotiv sanayisi ve piyasası olmak üzere, makine, inşaat, sağlık, ayakkabı sanayisi vb. sektörlere hizmet vermektedir.

2006 Ocak ayından itibaren Tuzla’daki modern fabrika binasına taşınan firmamız, üretim faaliyetine 3.000 m2’si kapalı toplam 5.000 m2 alanda tüm müşteri taleplerini eksiksiz karşılayabilecek bir tesiste devam etmektedir.

Kaliteye ve müşteri memnuniyetine verdiğimiz önemin göstergesi olarak firmamız, bağımsız denetleme firması MEYER tarafından denetlenmiş, ‘’sıfır hata’ ile 12/01/2007 tarih ve 3330 sertifika numaralı TÜV-Cert ISO 9001: 2000 Kalite Belgesini almaya hak kazanmış, sektöründe yine Türkiye’de bir ilke imza atarak ‘’ürün tasarımını’’ da belge kapsamına almıştır.