Ünvan : TERRA SİLİKON TEKNOLOJİLERİ VE KİMYA SAN. TİC.LTD.ŞTİ.
Faaliyet Türü : Silikon kauçuk
Yetkili Kişi : Mehmet Geçer
Telefon : 02128526272
Fax : 02128526221
Adres : Cumhuriyet Mah. Cumhuriyet Cad. No.16 Beycenter Plaza, K:9 D:71
E-Posta : mgecer@terrasilicone.com
Web : www.terrasilicone.com

TERRA endüstriyel ve özel kimyasalların pazarlaması ve dağıtımı üzerine odaklanan, polimer ve elastomer teknolojileri alanında ihtisaslaşmış uzman bir kuruluş ve Türkiye' de öncü bir tedarikçidir.

Silikon teknolojileri üzerine edinilmiş profesyonel uzmanlık, ürünler ve uygulamalar ile ilgili kapsamlı teknik destek ve derin pazar bilgisi bizi kimya piyasasında diğer tedarikçilerden farklılaştıran tipik özelliklerdir.

Müşterilerimiz tarafından yenilikçi ve tutkulu bir iş ortağı olarak kabul ediliriz. Performansı kanıtlanmış çözümlere dayalı kapsamlı ürün yelpazemiz her ihtiyaca cevap verebilecek niteliktedir. İmalatçılara üretkenlikleri yükseltmeleri, ürün performanslarını iyileştirmeleri ve maliyetlerini kayda değer oranlarda düşürmeleri için destek oluruz.

Kapsamlı ürün yelpazemizde yer alan Ürünler, kullanıldıkları Uygulamalar, etkin ve ekonomik uygulama yöntemleri ve kesintisiz Müşteri Hizmetleridesteğimiz hakkında daha detaylı bilgi edinmek için bizi arayın. İhtiyaç duyduğunuz çözümlere en kısa sürede ulaşabilmeniz için Size de destek olmaya hazırız.