Ünvan : PAROMAK KAUÇUK HAMUR İML.LTD.ŞTİ.
Faaliyet Türü : KAUÇUK TEKNİK HAMUR
Yetkili Kişi : süha KOCAKAYA
Telefon : 0224 4834221
Fax : 0224 483 42 20
Adres : kayapa sanayi bölgesi yeşil cad. no: 11 NİLÜFER/BURSA
E-Posta : ticaret@paromak.com ozcanokul@paromak.com
Web : www.paromak.com

HAKKIMIZDA

2013 yılında PAROMAK olarak temelleri atılan firmamızın kauçuk Teknik hamur satışı ve üretimi ile çalışma hayatına girmiş sektörde 17 yıllık tecrübe ve Ar-Ge çalışmaları sonucunda , Yerli ve Yabancı bir çok firmaya hizmet sunmaya devam etmektedir.

Kauçuk karışımı otomatik tartım istasyonunda barkodlama sistemi ile hazırlanan hammaddeler PLC kontrollü makinelerde tam otomatik olarak karıştırılarak hazırlanır ve laboratuvar ortamında yapılan testler sonucunda teknik hamur müşterilerimize sevki gerçekleşir. Bu sayede Kauçuk hamurunun kalitesinin tekrar edilebilirliği garanti altına alınmış olur.

PAROMAK, Kauçuk sektörlerindeki tecrübesi ile ileri derece danışmanlıklar vermiş ve vermeye devam etmektedir.

PAROMAK Müşterileri için stratejik üretim ortağı olarak çalışmalarını sürdürmektedir.

VİZYONUMUZ

Sıfır iş kazası hedefi ile çalışan, mükemmel bir tedarik zinciri ve süreç yenileme kabiliyeti ile uluslararası işbirlikleri kuran ve geliştiren girişimci bir şirket olmak.

MİSYONUMUZ

Kauçuk Teknik Hamur üretiminde bilinçli çalışanlar ve paylaşımcı yönetim yaklaşımıyla araştırmak,
geliştirmek ve ileri teknoloji kullanarak üretmek”

KALİTE POLİTİKAMIZ

§  Çalışanlarımızın Tatmini; Daha İyi Çalışma Koşulları,Daha Çok Eğitim.Çalışanlarımıza Değer Verme ve Fikirlerinden Yararlanma

§  Çevre Kirlenmesine Duyarlılık

HEDEFLERİMİZ

Paromak kauçuk  kalite hedefleri, Kalite Politikamızdan türetilmiş olup “Stratejik İş Planları” nın bir parçasıdır.Müşterilerimizin, firma ortaklarımızın ve çalışanlarımızın daha fazla tatmini için bütün faaliyetlerimizde benimsediğimiz genel stratejimiz
"SIFIR İŞ KAZASI", “SIFIR HATA” ve “SÜREKLİ GELİŞTİRME” dir.