Ünvan : MUNDOWRCX GERİ DÖNÜŞÜM SAN.VE TİC. A.Ş.
Faaliyet Türü : Kauçuk üretim
Yetkili Kişi : Rıdvan Haliloğlu
Telefon : 212 852 4639
Fax : 212 852 4640
Adres : Ginza Corner Plaza - Esenyurt
E-Posta : ridvan.haliloglu@mundowrcx.com
Web : www.mundowrcx.com

PVB GERİ DÖNÜŞÜM KULLANIM ALANLARIMIZ

Polivinil Bütiral (PVB) geri dönüştürülerek hangi sektörlere daha faydalı olabileceği yönünde yaptığımız araştırmaların başında “Kauçuk” sektörü gelmektedir. Termoplastik yapısı ile kauçuk yapım formüllerinde dolgu malzemesi olarak kullanılıp, sertlik, aşınma, kopma ve uzama gibi kalite değerlerini olumlu ölçüde iyileştirecek bir yapıya sahiptir. Tüm kauçuk ve grubu üreticiler için ürün kalitesini yükselterek, daha az maliyetle üretim yapmalarına olanak tanımaktadır. Kauçuk üretimi yapan başlıca sektörleri belirtmemiz gerekirse, konveyör bant yapımı, ayakkabı ökçe yapımı, beyaz eşya fitili, oto yedek parça, oto paspas grubu, kauçuk takoz ve conta üretimi, gemi motor aksamları, bariyer ve hız kesicileri olarak tanımlayabiliriz. Tüm bunların yanı sıra karo halı üretiminde de halı ara katman yapıştırıcısı olarak da geri kazandırılmaktadır. PVB geri dönüşümünde ileriye yönelik hedeflerimiz arasında, katı PVB’leri sıvıya dönüştürerek plastik ve poliüretan başta olmak üzere diğer sektörlere de tanıtıp, yeni kullanım alanları ile buluşturmaktadır.