Ünvan : ANKA KALIP VE ÜRETİM SAN.A.Ş.
Faaliyet Türü : Otomotiv Yedek Parça
Yetkili Kişi : Tuğrul Talha Ersöz
Telefon : 03322391000
Fax : 03322391009
Adres : 2.OSB Lalehan cad. No:2 Selçuklu/KONYA
E-Posta : ttersoz@ankaautomotive.com.tr
Web : www.ankaautomotive.com.tr

Uygarlıkların tüm dünyaya yayılmasıyla başladı her şey…

Yollar uzadı… Zaman daraldı...

Ve tekerleğin icadıyla mesafeler kısaldı. Geçen asırlar teknolojiyle uzakları yakın, zoru kolay kıldı.

Günümüzde de teknoloji baş döndürücü bir hızla ilerlemektedir. ANKA da çeyrek asırdır ülkemiz ve dünyadaki otomotiv sektöründe hak ettiği yere emin adımlarla yürümektedir. Araçların kalbi olan motorun gücünü en etkin şekilde tekerleklere ileten AKS Sistemini Türkiye’de üreten ilk firmayız. ANKA;  tecrübe ve AR-GE’si ile Anadolu’nun bağrından dünya otomotiv sektörüne küresel bir çözüm ortağı olmuştur.

ANKA sürekli artan üretim ve ürün yelpazesiyle Konya Organize Sanayi Bölgesinde üretimini sürdürmektedir. Gelişen teknolojiye uygun tezgâh parkı, ölçme ekipmanları, AR-GE ve kalite kontrol laboratuvarı ile örnek bir kurum haline gelmiştir. Konusunda uzman teknik elemanları ile teknolojideki ve sektördeki gelişmeler yakından takip edilmektedir.

ANKA KALIP VE ÜRETİM SANAYİ A.Ş Türkiye’nin tek yerli aks üreticisidir. Orijinal standartlarda üretilen ANKA akslar dünyanın çok çeşitli satış noktalarına ulaşmıştır. Ürünlerimiz standart dışı akslara göre en az 3 kat daha uzun ömürlüdür. Anka aks; mesafeleri daha güvenli ve ekonomik olarak kısaltır, sevdiklerinize kavuşturur.

Anka ailesi çevreye, müşterisine ve ülkeye kazandırdığı pozitif artışın ve katma değerin mutluluğunu yaşamaktadır.

Girişimci, dinamik, yetkin kadrosu ve müşteri odaklı yaklaşımıyla ANKA zirveye doğru hızla yoluna devam etmektedir. Bugün ‘sürekli gelişmek için kaynak oluşturmak’ amacıyla geleceğe kalıcı ve güçlü adımlarla ilerleyen bir ANKA var.