Ünvan : LEFA TEMSİLCİLİK İTH.İHR.PAZ.LTD.ŞTİ.
Faaliyet Türü : Kauçuk kimyasalları
Yetkili Kişi : Eray Atak
Telefon : 02623355135
Fax : 02623355032
Adres : 42 Evler Körfez Mah. Kotko D/26 İzmit/KOCAELİ
E-Posta : info@lefa.com.tr
Web : www.lefa.com.tr

1997 yılında kurulmuş olan LEFA Temsilcilik, konusunda uzman firmaların Türkiye ve yakın bölgelerdeki temsilciliğini ve distribütörlüğünü yürütmektedir. Petro-kimya, enerji, tekstil, havacılık, tekstil, elektrik-elektronik gibi bir çok sektöre ürün hizmeti veren Lefa Temsilcilik, kurulduğu ilk yıllardan itibaren ana faaliyet dalı olarak petrol, tekstil ve kimya sanayi piyasasına kullanım süresi pratikte 40 yılı aşan ısı transfer sıvısını sunuyor. Şirketimizin kuruluşundan itibaren konusunun en iyi firmaları ile çalışmak prensibi çerçevesinde EASTMAN firmasının ürünü olan THERMINOL Isı Transfer Yağları ile tekstil, enerji ve kimya gibi farklı sektörlerde faaliyetlerimize devam etmekteyiz. Şirket çalışanlarının profesyonel yaşamdaki tecrübelerine dayanarak endüstriyel tekstil ve kauçuk sektörüne hitap etmek amacıyla portföyümüze Lateks ve Rezorsin kimyasalları temsilcilikleri eklenmiştir. Bu gelişmelerin ardından temsilcilik portföyümüzü genişletmek ve daha geniş bir kitleye ürün sunmak adına motor ve trafo sektörüne hitap eden ürünlerin Türkiye temsilcilikleri alınmıştır.