Ünvan : TSF PERFORMANCE COMPOUNDS A.Ş.
Faaliyet Türü : Teknik Kauçuk Hamuru Üretimi
Yetkili Kişi : Murat CEVHER
Fax :
Adres : Akçalar Sanayi Bölgesi Kale Cad. No:12/A Nilüfer/Bursa
E-Posta : info@tsfcompounds.com.tr
Web : http://tsfcompounds.com.tr/

TSF Performance Compounds Kauçuk A.Ş. Bursa Akçalar Sanayi Bölgesi’nde 2016 yılında kurulmuştur. TSF PCK, Ligom S.p.A. şirketinin dahil olduğu TSF S.p.A grubunun ( Italya ) parçasıdır. 1984 yılında kurulan TSF S.p.A., yıllar içerisinde özel kauçuk karışımlarının - Floroelastomerler (FKM) ve Perfluoroelastmers (FFKM), Silikonlar ( VMQ-2002’den beri resmi Wacker İtalya distribütörü), Florosilikonlar (FVMQ)- araştırılması, geliştirilmesi ve pazarlanması konularında az sayıda İtalyan referans şirketlerinden biri haline gelmiştir. Üretim alanımız, maksimum esneklik, hızlı cevap verme ve çapraz kontaminasyonların ortadan kaldırılması için fiziksel olarak ayrılmış hatlardan oluşmaktadır. Pazar yaklaşımımız, sadece otomotiv endüstrisinden değil, beklentinin yüksek olduğu diğer sektörlerde de en zorlu ve güncel şartnameleri karşılamak için geliştirilmiş yüksek teknoloji hamurları sağlamaya dayanmaktadır. Tüm reçetelerimiz sadece belirtilen şartname ve standartları yerine getirmekle kalmayıp, aynı zamanda müşterilerimizin kalite & üretilebilirlik optimizasyonu ihtiyacına cevap verecek şekilde tasarlanmıştır. TSF, Türkiye ve İtalya’daki tesislerinden çok çeşitli ve yüksek kalitede performans hamurları için teklif verebilir. Son ve en önemli olarak, TSF kimyager ve mühendisleri bitmiş ürüne uygun hamur seçimi veya geliştirilmesi konusunda müşteri ile çalışır ve en iyi teknik ve ticari hizmeti sağlamak için vulkanizasyon ve kalıplama için önerilerde bulunabilir.