Ünvan : ELATEK KAUÇUK SANAYİ TİCARET A.Ş.
Faaliyet Türü : Üretici , İhracat
Yetkili Kişi : Hüseyin DEĞİRMENCİOĞLU
Telefon : +90 224 261 12 30
Fax : +90 224 261 13 00
Adres : Üçgül Sok No: 3 Osmangazi Bursa
E-Posta : elatek@elatek.com.tr
Web : http://www.elatek.com.tr

 

 
 

Elatek Kauçuk Sanayi Ticaret A.Ş. Bursa Demirtaş Organize Sanayi bölgesinde kurulmuştur. Ağırlıklı olarak otomotiv ana sanayine 1. Tedarikçi (Tier1) olarak hizmet vermektedir. 

30.000m² alan üzerine kurulu entegre tesisleriyle OEM’ler tarafından tercih edilen tedarikçi haline gelmiştir. Elatek Kauçuk, bünyesinde bulundurduğu karışım tesisiyle kendi kauçuğunu üreten, ürettiği kauçuğu malzeme ve performans laboratuarlarında ileri teknolojisi ile test etmektedir. Müşterilerini mühendislik altyapısıyla destekleyen, kalıp hanesi ile tüm kalıpları ve üretim ekipmanlarını kendi bünyesinde imal edebilen Elatek, Otomotiv sektörüne değer katan geliştirici tedarikçi konumundadır. 

Yüksek teknolojiye önem veren ELATEK A.Ş. , tüm makine ve ekipmanlarını son teknolojiye uygun hale getirmek adına gerekli yatırımları gerçekleştirmektedir. Hali hazırda tüm tecrübesiyle üretimi sürdürdüğü kauçuk profile ek olarak kauçuk hortum üretime ağırlık vermiştir. Sistem tedarikçisi olmak adına çok kollu sistem hortumları, Blowmolding Plastik boru üretimi ve Thermoforming plastik boru üretimi birimleri devreye alınmıştır. Ürünlerde kullanılan kauçuğun dünya standartlarında stabil parametreler ile üretiminin sağlanabilmesi amacıyla karışım üretim tesisi yatırımı gerçekleşmiştir. Dünya devi otomotiv üreticileri ile geliştirici tedarikçi olarak çalışan ELATEK A.Ş. , yetkin kadrosu ve son teknoloji makine ekipman parkuru ile sektörüne öncülük eden firma haline gelmiştir. 



 
     
 
Copyright 2013 Kauçuk Derneği

Web Tasarım: CMS Bilişim
Adres: Oruç Reis Mah. Vadi Cad. İstanbul Ticaret Sarayı No:108 K:5 Ofis No: 298-299 Giyimkent Sit.-Esenler-İstanbul

E-Posta: kaucuk@kaucuk.org.tr 

Telefon: 0 212 320 41 67 - 320 63 49

Fax: 0 212 320 64 53