Ünvan : FERKAN KAUÇUK VE MAKİNE SAN. TİC. A.Ş.
Faaliyet Türü : Üretim
Yetkili Kişi : FERAH ÖZKAN
Adres : Ankara Yolu 17.Km 16450 BURSA / TÜRKİYE
E-Posta : info@ferkan.com
Web : http://www.ferkan.com

FERKAN Kauçuk ve Makine San. Tic. A.Ş. 1985 yılında Otomotiv ve Beyaz Eşya sektörlerinde kullanılan kauçuk parçaların dizayn, geliştirme ve üretim faaliyetlerini gerçekleştirmek üzere kurulmuştur.

FERKAN sahip olduğu TS-16942:2002 ve QS 9000 kalite sistem belgeleri ile birlikte en yüksek teknolojiyi kullanarak global ölçekli kauçuk parça üretimi ve tedariki gerçekleştirmektedir. Ana üretim konumuz; teknik kauçuk parçalar, sızdırmazlık elemanları, körükler, o-ring, yağ keçeleri ve kauçuk-metal parçalardan oluşmaktadır.

Müşterilerimize sunduğumuz bazı yeteneklerimiz;

• Mühendislik Hizmetleri; Kalıp dizaynı ve imalatı, Prototip üretim,
  Malzeme Spesifikasyonu hazırlama ve geliştirme
• Özel Karışım Hazırlama
• Kalıplama; Vakum Kompresyon, Transfer, Enjeksiyon
• Montaj; Kauçuk-metal birleştirme, Plastik ve Elastomer Kombinasyonları

1985 yılından bugüne kadar siz müşterilerimize konusunda uzman personel istihdamı, malzeme ve proses teknolojisinde ve verimliliğinde her geçen gün kendimizi geliştirerek hizmet sunmaya devam etmekteyiz.

Genel iş anlayışımızı öncelikle sizinkini anlamak üzerine kurarak; faaliyet konumuzda sahip olduğumuz bilgi ve tecrübemizi siz müşterilerimizin teknik spesifikasyonu yüksek parçalarına maliyet ve lojistik odaklı çözümler sunmak üzere yönlendirdik.

FERKAN sahip olduğu konusunda uzman teknik personeli ve teknolojik makine parkı ile müşterilerine karışım formülasyonu hazırlama, kalıp imalatı ve üretim yeteneklerini en yüksek performansı ile sunmaya hazırdır.