Ünvan : KİMTEKS KİMYA TEKSTİL ÜRÜNLERİ SAN. TİC. A.Ş.
Faaliyet Türü : Üretici
Yetkili Kişi :
Adres : Harman Cad. Polat Plaza No:2 B Blok Kat:11 34394 Levent - İstanbul
E-Posta : daghan.erel@kimteks.com.tr
Web : http://www.kimteks.com.tr

Kimteks Kimya Tekstil Ürünleri Ticaret A.Ş., kauçuk sektörüne yenilikler getiriyor.

20 yılı aşkın süredir suni deri, ayakkabı tabanı, kauçuk, toz ve yaş boya sektörlerine hammadde konusunda kalite ve müşteri memnuniyeti ekseninde hizmet veren Kimteks, kauçuk sektörüne sağladığı hammadde yelpazesini genişleterek daha gelişmiş kimyasalları da müşterilerine sunmakta ve konusunda dünya lideri olan tedarikçilerle çalışmaktadır.

Müşterilerinin ihtiyaçlarına hızlı ve kalıcı çözümler üretmek amacı ile SBR, HAF, akseleratörler, dolgu malzemeleri, yüksek stirenli reçineler, stearik asit, aktif çinko, hidrokarbon reçine, rejenere kauçuk gibi hammaddelerle beraber, EVA, peroksit, şişirici gibi ürünleri de kauçuk sektörüne sunmaktadır. Bunların yanında SI Group ile yapmış olduğu distribütörlük anlaşması çerçevesinde bu firmanın fenolik reçinelerinin de satışını yürütmektedir. Bu gruptaki reçineler, kauçuğa çok spesifik özellikler katarak ürünlerin katma değerinin artmasını sağlamakta ve müşterilerin çok daha gelişmiş ürünler üretebilmesine yardımcı olmaktadır.

Kimteks, müşterilerinin stok maliyetlerini azaltmak ve zamanında teslimat sağlamak adına bu ürünleri stoklarından istenilen miktarlarda teslim edebilmektedir.

Hizmet verdiği diğer alanlarda olduğu gibi, bu alanda da uzun vadeli iş ortağı olarak gördüğü müşterileri ile büyümeyi hedeflemekte, hızla gelişen ve sürekli değişim gösteren pazar koşullarında, insan kaynaklarına, işbirliğine verdiği önem ve yaptığı yatırımlar ile ticaret hacmini her geçen gün biraz daha arttırmaktadır.