Kauçuklarda Çaprazbağ Yoğunluğu Tayini Yöntemleri Eğitimi - 21 Haziran 2019

Derneğimiz Üyesi firmalarımızın kurumsal yapılarının gelişimleri ile gerek üretim gerekse ihracat performanslarının arttırılmasına katkı sağlamak amacıyla, firma çalışanlarının gelişimlerine yönelik olarak gerçekleştirilen eğitim etkinliklerimiz, 1989 yılından itibaren 30 yıldır sürdürülmektedir.

Eğitimlerimiz; sektörümüze özel teknik bilgi ve beceri geliştirme, gerek yeni başlayan personellere gerekse uzman personel ve yöneticilere yönelik olarak hazırlanmakta olup, konular her zaman yenilikleri takip ederek, güncellenen konu başlıklarında verilmektedir.

Sözkonusu eğitimlerimiz, sektörümüzde söz sahibi akademisyenler ile her biri kendi alanında uzman ve deneyimli profesyonel firma personel ve yöneticisi olan eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilmektedir.

Bu bağlamda, "Kauçuklarda Çaprazbağ Yoğunluğu Tayini Yöntemleri Eğitimi", 21 Haziran  2019 (Cuma)  tarihinde, 09.30-16.30 saatleri arasında, Doç.Dr.Bağdagül Karaağaç (Kocaeli Üniversitesi) tarafından, Kauçuk Derneği ve İKMİB işbirliği ile Dernek Merkezimizde verilecektir.

Eğitim kapsamında;

• Çaprazbağ yoğunluğunun kauçuk esaslı malzemelerin özelliklerine etkisi
  • Malzemelerin fiziksel hallerine uygun çaprazbağ yoğunluğu ölçüm yönteminin seçilmesi
  • Şişme ölçümleri, mekanik analiz, dinamik-mekanik analiz ve gerilim-gevşeme testleri aracılığıyla çaprazbağ yoğunluğu ölçümü

konuları ele alınacaktır.

Eğitim ücreti: Üyelerimiz için             500,00 TL + %18 KDV    =    590,00 TL
                    Üye olmayanlar için       600,00 TL + %18 KDV    =    708,00 TL

olup, bu ücrete ikram, yemek, eğitim notları ve katılım belgesi dahildir.

Katılım ve kontenjan durumu için Deniz Bıçakçı (Hn) ile görüşüldükten sonra, linkte yer alan katılım formunun doldurulup banka dekontu ile deniz.bicakci@kaucukdernegi.org.tr adresine gönderilmesi yeterlidir. Kontenjan sınırlı olup katılım, başvuru sırasına göre değerlendirilecektir.

Katılım için son başvuru tarihi  19 Haziran 2019 Çarşamba  saat 17.00

Eğitim adresi: Oruç Reis Mah. Vadi Cad. İstanbul Ticaret Sarayı K:5 Ofis No: 299 Giyimkent Sit.-Esenler-İstanbul