Yönetim Kurulu Üyelerimiz

Nurhan KAYA
Yönetim Kurulu Başkanı
1957 Mardin doğumlu olan Kaya, Yıldız Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Fakültesi’ni bitirdikten sonra Türkiye’nin çeşitli yerlerinde yedi yıl mühendislik yaptı. Halen Derby Konveyör Bant Sanayi Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı’nın yanı sıra; on yıldır Kauçuk Derneği Başkanlığı, Veliköy Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkan Yardımcılığı ve Veliköy OSB Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini sürdürmektedir. Ayrıca Kimya Sektör Platformu Başkanı da olan Kaya;  İstanbul Sanayi Odası’nda 2 dönemdir Meclis Üyesi olup, 2013 yılında İstanbul Sanayi Odası’ndan, TOBB Sanayi Odaları Konsey üyeliğine seçilerek Kauçuk Sektörünün ilk defa TOBB’da temsil edilmesini sağlamıştır. Evli ve dört çocuk babası olan Kaya’nın özel zevkleri arasındafutbol ve kayak önemli bir yer tutmaktadır.

Fahriye Yüksel
Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı
1970 Hayrabolu doğumlu olan Yüksel, Trakya Üniversitesi İşletme mezunudur. Mezun olduktan sonra Derby Konveyör Bant San.Tic.A.Ş.de 21 yıl görev almıştır. Son 3 yıldır kendi firması olan merdane kaplama işi yapan Vizyon Kauçuk ve Kaplama San.Tic.Ltd. Şti. de Yönetim Kurulu Başkanlığı yapmaktadır. 2 yıldır Kauçuk Derneği Yönetim Kurulu Üyeliğini sürdüren 3 kız annesi Yüksel’in özel zevkleri arasında yüzme ve kayak yer almaktadır.

Abdalla Mbaruk Abdalla
Fuar ve Kongreden Sorumlu Başkan Yardımcısı
Abdalla Mbaruk Abdalla 1972 yılı Kenya Mombasa doğumludur. Duke of York (Lenana) School -Nairobi Lisesi'nin Teknik Bölümünden 1990 tarihinde mezun olmuştur. Lenana School'un yüzme ve rugby takımlarında yer almış, izci grubu başkanlığı yapmıştır. Liseden sonra Nairobi'de Jeurgensen & Architects Mimarlık firmasında, teknik bölümde, 1 yıl çalışmış, Ortadoğu Teknik Üniversitesi Uçak Mühendisliği eğitiminden sonra Boğaziçi Üniversitesi'nde Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği bölümünü bitirmiştir. Bahariye Mensucat A.Ş.de Proses Mühendisi olarak bir süre çalıştıktan sonra Marara Dış Ticaret Firmasının kurucuları arasında yer almış, daha sonra Hindistan Bombay’da Kauçuk Teknoloji Eğitimi'ni tamamlamıştır. Bahçe ile uğraşmak, bitki yetiştirmek, yelkencilik, kitap okumak, yüzme, tracking ve egzotik yemek pişirmektir.

Şirzat Karayel
Eğitim ve Basından Sorumlu Başkan Yardımcısı
1963 İstanbul doğumlu Şirzat Karayel, ilköğretimini Almanya’da tamamlamış ve Münih Teknik Üniversitesi’nde Makine Mühendisliği’ni bitirdikten sonra 1990'da Continental Şirketinde Proje Mühendisi olarak göreve başlamıştır. 1992 senesinde Continental tarafından Hannover Üniversitesinde Kauçuk-Teknoloji bölümünde okutulmuş olup ve daha sonra kendisi 2000'de İşletme Bölümünü bitirmiştir. Yaklaşık 25 yıldan beri farklı ülkelerde ve Continental Şirketler Grubunun değişik alanlarında yönetici olarak görevlendirildikten sonra 2006 yılında Bursa'ya ContiTech Lastik Şirketine Genel Müdür ve Yönetim Kurulu üyesi olarak atanmıştır.

Suphi Atlıhan
Sayman
1948 Urfa doğumlu olan Suphi Atlıhan, Yıldız Üniversitesi Kimya Mühendisliği Bölümü mezunudur. Halen Telas Lastik San.ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı’nın yanı sıra Kauçuk Derneği üyeliğini sürdürmektedir. Evli ve 2 çocuk babası olan Atlıhan’ın özel zevkleri arasında masa tenisi sporu önemli bir yer tutmaktadır. FB Veteran Masa Tenisi Kulübü’nün de kurucu üyelerinden olan Suphi Atlıhan, halen profesyonel olarak masa tenisine devam etmektedir.

Behlül Metin
Kauçuk Dergisinden Sorumlu Üye
1962 İzmit doğumlu. İzmit Endüstri Meslek Lisesini ve Yıldız Teknik Üniversitesini bitirdi. 1983 yılından beri kauçuk sektörünün içinde yer almaktadır. Şu an Kocaeli’de faaliyet gösteren, O-ring Profil  Lastik Sanayi isimli firmanın sahibi olup, lastik profil imalatıyla uğraşmaktadır. 2005 yılından bu yana, Kauçuk Dergisinde çok sayıda yayınlanmış röportaj ve yazısı bulunmaktadır. Fırsat buldukça yurt dışında seyahat etmektedir. Değişik dergi ve internet sitelerinde, gezileri konusunda yazıları bulunmaktadır.

Zeynep Tülin Yılmaz
Federasyonlaşma Çalışmalarından Sorumlu Üye
1964 Ankara doğumlu olan Yılmaz, Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesini bitirdikten sonra Vakıflar Bankası'nda memur olarak çalışmaya başlamış, toplamda 20 yıl çeşitli şubelerinde hizmet vererek banka müdürlüğünden emekli olmuştur. Emekli olduktan sonra profesyonel bir akademi kursunda muhasebe öğretmenliği yappmıştır. Çeşitli inşaat firmalarında finans müdürlüğü yaptıktan sonra Özdekan Kauçuk A.Ş.'de 6 yıldır genel koordinatör olarak görev yapmaktadır. Bunun yanı sıra Ankara Ostim Kauçuk Teknolojileri Kümelenmesinin kuruluşunda görev almıştır. Kauçuk ve mevzuatlarla ilgili çeşitli araştırmaları vardır. Bir kız annesi olan Yılmaz’ın özel zevkleri arasında tiyatro ve konserler önemli bir yer tutmaktadır.

Mustafa Ağan
Üye
1962 Sinop Doğumlu Mustafa Ağan, 1986 yılından beri çalıştığı Etibant Sanayi Ltd. Şti.’nin Üretim Müdürlüğü görevini yürütmektedir. Ağan, evli ve İki çocuk babasıdır.

Murat Özkılıç
Üye
1973 Artvin Borçka doğumlu olan Özkılıç, ilk ve ortaokulu Artvin’de, liseyi Rize’de okuduktan sonra Ankara Üniversitesi Çankırı Meslek Yüksek Okulu 2 senelik ön lisans Muhasebe Bölümünü bitirdi. Daha sonra dikey geçişle Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesine geçti. Okulu bitirdikten sonra, bir süre gayrimenkul piyasasında aktif rol oynadı.
1999–2000 yılları arasında vatani görevini yaptıktan sonra 2002’de Elkim Kauçuk ve Kimya San. Tic. Ltd. Şti. sahibi Sn. Gülşen Elbasan’la evlendi. 2002’den bu yana kauçuk sektöründe ithalatçı ve tedarikçi olarak çalışmalarını sürdürmekte. Bir kızı ve bir oğlu olan Özkılıç’ın hobileri arasında, atıcılık- avcılık, seyahat etmek, sinema, müzik ve organik tarım    bulunmaktadır.

Yakup Özdanon
Üye
1959 İstanbul doğumlu olan Özdanon,  Beyoğlu Ticaret Lisesi mezunu olup 1979 yılında iş hayatına başlamıştır. Ortaklar Kauçuk Ltd.Şti- Styleva Kauçuk Ltd.Şti. ve Mevlana Kauçuk Ltd. Şirketlerinin sahibidir. İki çocuk babası olan Özdanon  Ege Bölgesi Sanayi Odası Kauçuk Komitesi Başkan Yardımcısı, Ege Bölgesi Sanayi Odası Meclis Üyesi, KOSBİ Kemalpaşa Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü Müteşebbis Heyet Üyesi, OSBÜK Organize Bölgeler Üst Kurul Üyesi ve MD 118-R Lions Kulüpleri Birliği  Yarımada Çeşme Lions Kulübü üyesidir. Hobileri arasında fotoğrafçılık vedeniz tutkusu bulunmaktadır.

Nurhan_Kaya
A.Erdal Tamir
Üye (Yedek)

1969 Ankara doğumludur. İTÜ Makine Mühendisliği bölümünü bitirdikten sonra İÜ İşletme Fakültesinde Uluslararası İşletme üzerine MBA derecesi almıştır. Mezuniyetinin ardından Endüstriyel Sızdırmazlık ve Otomotiv sektörlerinde Proje ve Planlama Mühendisi olarak çalışmıştır. 1999 yılından itibaren Kauçuk sektöründe çokuluslu firmaların Satış ve Pazarlama Bölümlerinde Yönetici olarak çalışmış, halen Fransız Safic Alcan Grubuna bağlı İnterplast Mühendislik Plastikleri AŞ firmasında Kauçuk Bölüm yöneticisi görevini sürdürmektedir. Evli ve bir çocuk babasıdır.

Gürsoy Çayır
Üye (Yedek)
1976 Ankara doğumlu olup, Anadolu Üniversitesi Kimya Mühendisliği Bölümünü bitirdikten sonra çeşitli firmaların üretim ve satışında çalıştı. 2012 yılından itibaren ERGÜ Makina Laboratuvar Test Ekipmanları Sanayi ve Tic. Ltd. Şti. Firmasında Yönetici Ortak olarak çeşitli firmaların temsilciliklerini ve distribütörlüklerini yapmaktadır. Seyahat ve yeni teknolojileri takip etmek özel zevkleri arasında bulunmaktadır.

Hayriye Engin
Üye (Yedek)
1977 Ayvalık doğumlu olan Hayriye Engin, Karadeniz Teknik Üniversitesi KimyaBölümü mezunudur. 13 yıldır kauçuk sektöründe görev alan Engin, Zeta Kimyasal Md. İth. İhr. Tic. Ltd. Şti’nin kurucusudur.

Kadri Yağan
Üye (Yedek)
6 Ekim 1972 Ankara doğumlu olan Yağan, Yenimahalle Teknik Lisesi Elektrik Bölümünü bitirdikten sonra, Hacettepe Üniversitesi Kimya Mühendisliğini okumuştur. Çeşitli firmalarda mühendislik, pazarlama ve satış konularında görev yapmıştır. 2000 yılından itibaren kauçuk sektörüne hizmet etmektedir. 2002 senesinden itibaren de Kauçuk Derneğinde aktif olarak görev yapmakta ve ücretsiz olarak eğitmenlik görevini sürdürmektedir. 2012 yılında kendi kurduğu CMR Kimyevi Maddeler Firmasında kauçuk sektörüne teknik danışmanlık ve kimyasal ticareti yapmaktadır. Evli ve iki çocuğu olan Kadri Yağan basketbol, tenisve dalış sporlarını yapıyor.

M. Selahattin Algan
Üye (Yedek)
1966 Konya doğumlu olan Algan, Kadıköy Anadolu Lisesinden sonra İTÜ Gemi Mühendisliğinde lisans ve Boğaziçi Üniversitesi Makine Mühendisliğinde lisansüstü eğitimlerini tamamladı. Aynı zamanda İÜ İşletme MBA sertifika programını da bitirdi.  Isı ve beyaz eşya sektörlerinde iş hayatına başladı. Yaklaşık 16 yıldır kauçuk sektöründe hizmet vermekte olup, halen Rekor Kauçuk Sanayi ve Ticaret A.Ş’nin Genel Müdürlüğü görevini yürütmektedir. Ayrıca İKMİB yönetim kurulu üyeliğini de sürdürmektedir. Evli ve bir çocuk babası olan Algan, iyi seviyede İngilizce ve orta seviyede Almanca bilmektedir.

Oğuz Adlı
Üye (Yedek)
1972 Afyonkarahisar doğumlu olan Adlı, Selçuk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümünü bitirdikten sonra beş yıl çimento sektöründe bakım müdürlüğü yaptı. 2000 yılında eğitim için Amerika Birleşik Devletleri’ne gitti. İngilizce ve elektronik eğitimi aldı. 2004 yılında Türkiye’ye geri döndü ve kauçuk makineleri temsilciliği yapan çeşitli firmalarda satış müdürü olarak çalıştı,  2007 yılından bu yana kurucusu olduğu MPM Makine San. ve Tic. Ltd. Şti. çalışmalarına devam etmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Şeyho Aslan
Üye (Yedek)
1952 Malatya, Akçadağ doğumlu olan Aslan Malatya, Akçadağ Ortaokulunda okudu. Kazım Karabekir Öğretmen Okulundan mezun olarak eğitimini tamamladı. Kauçuk Derneği yönetim kurulunda yedek üye olarak görev almıştır. Aslantürk Kauçuk San.Tic.Ltd.Şti’ de çalışmaktadır. Evli ve üç çocuk babasıdır. Özel zevkleri arasında satranç önemli bir yer tutmaktadır.

Nurhan_Kaya

S.Mehdi Rzeai
Üye(Yedek)
Mehdi Rzeai 1958 Iran Maraghe’da doğdu.İstanbul Teknik Üniversitesi  Endüsteri Mühendisliği Bölümü’nden 1984 yılında mezun oldu. Aynı Üniversitede yüksek lisansını tamamlayan Rzeai, Doktora eğtimini İstanbul İktisadi Enstitü’sünde tamamlamıştır. Halen  Iran Carbon Company  firmasinin Türkiye  temsilciliğini  yapan Rzeai, aynı zamanda   Karbo Dış Ticaret firmasının Yönetim KuruluBaşkanlığı ve Genel Müdürlüğü görevlerini yürütmektedir.Mehdi Rzeai ayrıca ISIAD (Iran İş Adamları  ve  Sanayicileri Derneği) üyesidir.

Yusuf Korkmaz
Üye (Yedek)
1967 İstanbul doğumludur. İlköğreniminden sonra gemi elektrik mesleği üzerine 17 yaşına kadar çalışmıştır. 17 yaşından sonra İstanbul, Karaköy Perşembe Pazarında ağabeyi ile bir şirket kurup deniz piyasasına, gemilere malzeme satışına başlamıştır. Gemilerden gelen taleplere göre kauçuk malzemeler ve gemi kapak lastiğiyle tanışır. 1989 yılında fason olarak gemi kapak lastiği üretmeye başlar. İlerleyen yıllarda da Hasköy’de atölye satın alarak seri üretime geçer. Daha sonra 2000 yılında Ray Kauçuk San.Tic.Ltd. Şirketini kurar. 14 yıldır aktif olarak 1500 m² kapalı alanda üretimini sürdürmektedir. Evli ve 3 çocuk babasıdır. Hobileri futbol maçlarına gitmek, otomobil kullanmak ve seyahat etmektir.

Hasan Fidancıoğlu
Üye(Yedek)
1957 yılından beri Kauçuk sektöründe faliyet gösteren Hasan Fidancıoğlu, halen Konya’da Fidancıoğlu Kauçuk Sanayii’nin yönetimini sürdürmektedir.

Mete Daştan
Üye (Yedek)
1966 yılında İstanbul’da  doğdu. İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’den ayrılarak çalışma hayatına başladı. İlk işi olan Güney Diş deposunda işe başlayarak Satış- Pazarlama konusunda kendisini geliştirdi. 1996 yılında Eral – Protek  firmasında işe başlayarak yaklaşık olarak 15 yıl burada çalıştı. Eral- Protek Firmasını 2011 yılında Dünyada yaklaşık 100 ülkede Kimya sektöründe önemli bir konumda olan Univar Kimya tarafından satın alındı. Halen Univar Kimya’da Kauçuk Kimyasalları Satış müdürü olarak görevime devam etmektedir.Evli ve iki çocuk babasıdır”. Özel zevkleri arasında Fotoğraf çekmek kara kalem ve yağlı boya resim yapmak ve  futbol önemli bir yer oluşturmaktadır.