RubberCon2018 Kongresi

Sizleri 10-11 Mayıs 2018 tarihleri arasında, Kauçuk Derneği tarafından düzenlenen ve İstanbul InterContinental Hotel’de yapılacak olan “RubberCon2018"  Uluslararası Kauçuk Kongresinde görmekten onur ve mutluluk duyacağız.

 

RubberCon kongreleri her yıl farklı ülkelerde gerçekleştirmekte olup, IRCO, sözkonusu Kongre organizasyonunu yalnızca üyelerine vermektedir. Dünya’da çok önemli bir yere sahip olan Kongrenin 2018 yılı organizasyonu Kauçuk Derneğine verilmiştir. Ülkemizin uluslararası düzeyde ilk ve tek “Kauçuk Kongresidir”, Kongre gerek sektörümüzün, gerekse İstanbul ve Ülkemizin tanıtılması yönünde önemli bir fırsat olmuştur.

 

Kongre ana teması “Kauçuk Esaslı Malzemelerde Yapı - Bileşim - Özellik İlişkileri  (Structure – Composition – Property  Relationship in Rubber Based Materials)” olarak belirlenmiştir.
Kongremizde Dünyada Kauçuk Bilimi ve Teknolojisi alanında gerçekleşen akademik ve endüstriyel düzeydeki gelişmelerin paylaşılması amaçlanmaktadır. Programda sözlü ve poster bildirilere yer verilecektir.

 

Bildirilerin konu başlıkları Kauçuk endüstrisinde yenilikçi uygulamalar, Kauçuk hamurları, Katkı maddeleri ve dolgular, Kauçuk işleme ekipmanları, Yeni test ve analiz metotları, Geri kazanım, Doğa dostu uygulamalar, Termoplastik elastomerler ve Kauçuklarda yaşlanma gibi önemli tematik alanları kapsayacak şekilde belirlenmiştir.

 

Konuya ilgi duyan tüm üniversitelerimizi, eğitim kurumlarımızı, sanayicilerimizi, Ar-Ge Kuruluşlarımızı ve test laboratuvarlarımızı RubberCon 2018, İstanbul’a bekliyoruz. Kongreye dinleyici olarak katılımınızın yanı sıra, Kauçuk Bilimi ve Teknolojisi alanında akademik düzeydeki değerli çalışmalarınızı sözlü ya da poster bildiri kapsamında değerlendirmek bizleri onurlandıracaktır.
Bu önemli organizasyonun başarılı olabilmesi için tüm sektörlerin desteğine ihtiyaç duyulmaktadır, kongre hakkında detaylı bilgi almak için Kongre broşürü ve Sponsorluk dosyasını inceleyebilir, Rubbercon 2018 adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

Tüm katılımcıların organizasyonda ve İstanbul'da keyifli vakit geçirebilmelerini arzu ediyoruz.
10-11 Mayıs 2018 tarihlerinde görüşmek dileği ile...

RubberCon 2018 Düzenleme Kurulu

 

 
     
     
 
Copyright 2013 Kauçuk Derneği

Web Tasarım: CMS Bilişim
Adres: Oruç Reis Mah. Vadi Cad. İstanbul Ticaret Sarayı No:108 K:5 Ofis No: 298-299 Giyimkent Sit.-Esenler-İstanbul

E-Posta: kaucuk@kaucuk.org.tr 

Telefon: 0 212 320 41 67 - 320 63 49

Fax: 0 212 320 64 53