“ELASTOMER TEKNOLOJİSİ 3” Webinarı 3-5 Mayıs 2021 tarihleri arasında Zoom Uygulaması üzerinden online olarak verilecektir.

Derneğimiz Üyesi ve Sektör Temsilcisi firmalarımızın kurumsal yapılarının gelişimleri ile gerek üretim, gerekse ihracat performanslarının artırılmasına katkı sağlamak amacıyla, firma çalışanlarının gelişimlerine yönelik olarak gerçekleştirilen eğitim etkinliklerimiz, 1989 yılından itibaren 32 yıldır sürdürülmektedir.

Özellikle otomotiv sektörüne ürün üreten, beyaz eşya iklimlendirme sektörüne, ayrıca inşaat ve madencilik sektörüne kauçuk ürün üreten firmaların da yoğun ilgi gösterdiği eğitimlerimize bugüne değin 3.500 ü aşkın sayıda katılım sağlandı.

Eğitimlerimiz; sektörümüze özel teknik bilgi ve beceri geliştirme, gerek yeni başlayan personellere, gerekse uzman personel ve yöneticilere yönelik olarak hazırlanmakta olup, konular her zaman yenilikleri takip ederek, güncellenen konu başlıklarında verilmektedir.

Sözkonusu eğitimlerimiz, sektörümüzde söz sahibi akademisyenler ile her biri kendi alanında uzman ve deneyimli profesyonel firma personel ve yöneticisi olan eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilmektedir.

Üniversitede öğrenim gören öğrencilerin de katılabildiği eğitimlerimizde; öğrencilerin sektörümüzü ve iş dünyasını tanımaları, kişisel bilgi ve becerilerinin arttırılması ile yaratıcılık becerilerinin geliştirilerek teşvik edilmesi sağlanmaktadır.

Bu bağlamda, 2021 yılında güncellenmiş Elastomer Teknolojisi Eğitimlerimizin 3. basamağı olan “ELASTOMER TEKNOLOJİSİ 3” Webinarı 3-5 Mayıs 2021 tarihleri arasında Kauçuk Derneği ve İKMİB işbirliği ile Zoom Uygulaması üzerinden online olarak verilecektir.

Eğitim ücreti:

Üyelerimiz için

600,00 TL + %18 KDV =  708,00 TL

Üye olmayanlar için

700,00 TL + %18 KDV   = 826,00 TL

Bu ücrete eğitim sunumları ve online katılım belgesi dahildir.

Banka: Kauçuk Derneği İktisadi İşletmesi Hesabı Halkbank- TR86 0001 2001 5850 0010 1006 45

Katılım ve kontenjan durumu için Nalan Kibar ile görüşüldükten sonra, katılım formunun doldurulup banka dekontu ile nalan.kibar@kaucukdernegi.org.tr adresine gönderilmesi yeterlidir.

Katılım formunu indirmek için tıklayınız

Katılım için son başvuru tarihi 2 Mayıs 2021 Pazar saat 22.00

ELASTOMER TEKNOLOJİSİ III 3-5 MAYIS 2021-PROGRAM

3 Mayıs 2021 Pazartesi