Ünvan : ANTREPO KİMYEVİ MAD.İTH.İHR.PAZ.TİC.LTD.ŞTİ.
Faaliyet Türü : Kauçuk ve Kimyasalları Pazarlama Satış
Yetkili Kişi : Hasan Ali Gülmez
Telefon : 0216 442 11 44
Fax : 0216 442 11 45
Adres : Küçükçamlıca Mah Çilehaneyolu No:29 Şahlanoğlu Villaları Villa A4/5 Üsküdar-İstanbul/Türkiye
E-Posta : hasanalig@antrepo.com.tr
Web : http://www.antrepo.com.tr

// ANTREPO Kimyevi Maddeler firması Mart 2007 yılında karbon siyahı ( is karası ) satışı ile çalışmalarına başlamıştır. Kuruluş amacı, ülkemiz kauçuk sektörü başta olmak üzere, plastik, boya, polyester, tekstil, poliüretan ana sanayilerine ihtiyacı olan kimyasal hammaddeleri en uygun şekilde temin etmektir. Gelişen şartlar ve ihtiyaçlar doğrultusunda, diğer kimyasal maddeler için müşterilerinden gelen istekleri de karşılamaktadır.

// ANTREPO Kimyevi Maddeler, dünyada konusunda uzman üreticilerin temsilciliğini alarak ülkemiz endüstrilerinin ihtiyacı olan kimyasal maddeleri tedarik etmektedir. Ayrıca, bazı temsilciliklerinin ihraç ettiği ürünlerin Avrupa satış haklarına da sahiptir ve bu yolla uygun fiyatlı ürün bulabilmekte ve aynı zamanda ülke için katma değer yaratmaktadır.